Barcelona este din nou pe Betfair la cota 35

Barcelona este din nou pe Betfair la cota 35
Unibet_468x60

Din nou iubitorii fotbalului au ocazia sa deschida un cont nou de pariuri sportive pe Betfair si sa parieze pe o super cota de 35, daca Bacelona invinge in timp regulamentar pe Levante intr-o partida de campionat.

Betfair este o casa de pariuri cu multa vechime in industria jocurilor de noroc si este una din recomandarile noastre pe care o putem face pariorilor care joaca in mod constant si la un nivel profesionist. Oferta pe victoria Barcelonei la o cota de 35 se adreseaza acelor pariori care inca nu detin un cont pe Betfair si isi deschi unul cu acest prilej.

Deschiderea contului nu ar trebuii sa dureze mai mult de cateva minute. Este necesar ca pe formularul de inregistrare sa se mentioneze codul promotional ZFBNHP. Acest cod este unic si are rolul de a activa super cota de 35 pe pariul la victoria Barcelonei. Odata ce contul este deschis este recomandat sa se inceapa procedeul de verificare a indentitatii, procedeu ce este oblogatoriu la orice casa de pariuri online. Concomitet cu demararea acestei actiuni este recomandat sa va alegeti o modalitate de depunere de fonduri in cont si apoi, efectuarea alimentarii propriu-zise.

Odata ce contul este alimentat nu trebuie decat sa plasati pariul la super cota de 35.

Related posts

Unibet_468x60