Cele mai importante criterii ale pariatului sportiv

Cele mai importante criterii ale pariatului sportiv
Unibet_468x60

Urmatoarele lucruri sunt cele mai importante in pariurile bune si sunt necesare daca doriti castiguri mari.

1. Sa cunoasteti echipele pe care pariati

Studiati echipele, aflati punctele forte si punctele slabe, cunoasteti inregistrarile la domiciliu si in deplasare si evaluati-le in mod obiectiv. Acordati atentie schimbarilor in calitatea unei echipe de la un sezon la altul, pe masura ce jucatorii imbatranesc si apar schimbari – jucatorii sunt transferati, managerii vin si pleaca. Imbunatatirile majore sau declinul din sezon la sezon sunt obisnuite in sporturile profesionale.

2. Pariati pe echipe motivate

Uneori o echipa nu se joaca la potentialul sau, dar in alte momente poate juca mult peste ceea ce este indicat de inregistrarea lor generala – mai ales in jocurile critice. Determinati cat de important este un joc pentru o echipa. Daca echipa a atins deja un loc de joc, este posibil sa se concentreze mai mult asupra play-off-urilor decat la jocul actual. Dimpotriva, o echipa care se confrunta cu o situatie care trebuie sa castige pentru a evita retrogradarea poate fi foarte motivata. O echipa care va razbuna o infrangere mai devreme in sezon poate fi, de asemenea, foarte motivata.

3. Nu jucati la recuperare

Atunci cand intrati in linia inevitabila de pierdere, nu va intoarceti la panica si faceti greseala obisnuita de a paria sume mai mari in incercarea de a recupera pierderile. In schimb, examinati metodele de pariere si reduceti sumele de pariere pana cand incepeti sa castigati din nou. Amintiti-va – urmarirea pierderilor dvs. este cea mai mare greseala pe care un jucator o poate face. Odata ce incepeti sa castigati din nou, cresteti usor pariurile, dar nu treceti peste bord. Din pacate, ca niste dungi pierdute, dungile castigatoare se termina de asemenea.

4. Pariati cu sange rece

Faceti o evaluare cinstita a sanselor unei echipe, nu una bazata pe emotii. Nu pariati pe o echipa pur si simplu pentru ca este preferatul dvs. fara a lua in considerare cotele reale. Fiti selectivi si amintiti-va ca veti gasi numai situatii de pariuri valoroase intr-un numar mic de jocuri. Pariul intregii liste de meciuri din Premier League in fiecare saptamana este o propunere riscanta in cel mai bun caz.

5. Pariuri value – identificati un pariu cu cota “pomana”

Pariurile de pariuri de succes necesita obtinerea de valoare pentru pariurile dvs. Practic, asta inseamna ca ai reusit sa faci mai bine decat cotele “adevarate” ale tale. De exemplu, daca predictia dvs. obiectiva pentru un joc sugereaza ca Arsenal ar trebui sa aiba o cota corecta de 1,30, dar bookie-urile le ofera la 1,50, atunci aceasta este o propunere de pariuri valoroase. In acest caz, rata de rasplata este foarte mult in favoarea ta, facandu-l pe Arsenal un joc puternic.

6. Pariati contra opiniei publice

Anumite echipe au intotdeauna un public puternic urmand. De exemplu, Chelsea sau Man United sunt astfel de echipe. Pariurile cu valoare mare pot fi gasite adesea prin parierea impotriva acestor echipe, deoarece casele de pariuri ajusteaza cotele lor pentru a reflecta suma asteptata a banilor publici. In consecinta, cei care nu mai sunt importanti sunt adesea listati cu cote mai bune decat merita in mod realist.

7. Ramaneti la curent cu accidentarile

Urmariti leziunile, dar nu reactionati prea mult la ele. Judeca importanta unui jucator accidentat si a calitatii substituentului sau. Amintiti-va ca jucatorii de al doilea sir sunt de multe ori foarte calificati si sunt in mod special motivati atunci cand inlocuiesc un starter, asa ca plateste adesea sa parieze pe o echipa care nu are cel mai bun jucator. In mod obisnuit, publicul isi exageratoreaza ranile, astfel incat sa puteti gasi o buna valoare in aceasta situatie. Totusi, aveti grija de situatiile in care exista mai multi jucatori-cheie raniti sau daca exista un prejudiciu pentru capitanul echipei sau pentru liderul de inspiratie.

Related posts

Unibet_468x60