Pariuri contra favoritilor aparenti la cursele de cai

Pariuri contra favoritilor aparenti la cursele de cai
Unibet_468x60

Curse de cai: stabilirea preferintelor false (strategie pentru stabilirea preferintelor pentru cursele de cai, care sunt subevaluate si nu au un castig bun de sansa asa cum sugereaza sansele)

Schimburile de pariuri au fost o mare inventie. Acestea au permis ca mijlocul dvs. Joe sa faca pariuri pe cai pentru a pierde (pariuri), in acelasi mod in care casele de pariuri traditionale au facut de secole. Deoarece casele de pariuri sunt cele care genereaza profituri semnificative an de an, bunul simt dicteaza ca este o miscare urata de a urma practicile firmelor traditionale. Pariul pe outsideri de a pierde este o strategie care poate duce la lungi sanse castigatoare, totusi, atunci cand acest outsider 50/1 sfideaza toata logica si forma recenta, invartindu-se, banca de pariuri poate disparea rapid.

In schimb, stabilirea preferintelor false este o strategie de risc mai scazuta, care poate produce rezultate coerente pe termen lung. Preferintele false sunt caii ale caror sanse nu reflecta cu exactitate sansele lor de succes, piata avand caii la preturi mai scurte decat ar trebui sa fie. Dar cum alegi un favorit fals?

Falsurile favorite vin in numeroase variante. Cotele lor incorecte pot fi adesea baza reputatiei, jockey-urilor, conexiunilor si tiparelor. Ne aruncam o privire individuala:

Reputatie

Unii cai deseori incep rasele la cote artificiale din cauza reputatiei lor. O prima data in afara 2yo sau 3yo, care a fost bine ateptat in Postul de curse, poate atrage o multime de bani si poate fi favorit. Cu toate acestea, invingandu-ne mai mult, constatam ca antrenorul are doar o rata de greva de 4% cu noii veniti, iar sirenul este si mai rau, iar urmasul sau castiga doar 3% din timpul primei sale vizite la curse. Pe baza acestor statistici, calul nu isi justifica pozitia atat de scurta.

jockey

Punctul de spirit poate juca un rol important pe sansele unui cal. Orice a fost condus de Frankie Dettori sau Tony McCoy este sigur ca va atrage bani in magazinele de pariuri dimineata. Casele de pariuri vor avea datorii pe acesti alergatori si astfel vor paria pe bursele de pariuri pentru a reduce sansele calului si, astfel, pentru a-si limita pierderile potentiale. In consecinta, caii calariti de acesti jockey vor avea tendinta de a fi sub pret.

Conexiuni

Anumite conexiuni (proprietari / antrenori si cei asociati unui cal) au un factor de teama cu pariorii si pariorii. Orice sugestie de sprijin pentru unul dintre alergatorii lor este adesea intampinata cu suprareactie a pietei. De asemenea, unii instructori isi vad alergatorii prin ochelari de culoare rosie, vor da rapoarte pozitive si vor intoarce caii, dar rezultatele nu sunt la fel de bune pe cat spera. De exemplu, favoritele de la Charles Hills sunt 54/187 (29%) pentru pierderea de – 52 £ atunci cand sunt sustinute la mize la nivel de 1 £. Castigatorii asteptati 67. Caii lui castiga doar 80% din cursele pe care ar trebui sa le faca si adesea fac favoriti falsi favoriti.

Related posts

Unibet_468x60