Cu Betano poti paria pe cine va castiga Australian Open

Cu Betano poti paria pe cine va castiga Australian Open
Unibet_468x60

Betano se dovedeste a fi una din cele mai bune marci de case de pariuri deschise si licentiate in ultima vreme pe teritorilul tarii noastre. Practic pariori care au cont pe Betano, nu duc lipsa marilor case de pariuri care nu au sau nu doresc sa aiba licenta de functionare la noi.

Cine este parior vechi stie despre ce vorbim si daca nu are cont deschis aici, il invitam sa o faca prin intermediul promotiei actuale antepost in privinta castigatorilor la primul mare turneu de tenis al anului si anume Australian Open. La startul acestei competitii au luat parte mai multe conationale carora le uram succes si le dorim sa castige eventual trofeul sau sa ajunga cat mai sus in drumul spre acesta.

Evident, Betano a pregatit cote speciale pentru romance si fazele turneului in care vor ajunge. Pana pe data de 13 ianuarie 2019 aveti timp sa va ganditi care dintre ele, dar si alte tenismene vor castiga acest turneu din Australia. Cotele sunt forte bune si nu presupun sa pariati o anume miza impusa de promotie pentru a putea plasa pe o posibila castigatoare. Va trebuie doar sa deschideti contul si sa faceti o depunere, fie ea si cu suma mnima ce trebuie depusa, apoi sa pariati pe favorita sau favoritele care credeti ca vor castiga acest turneu.

Related posts

Unibet_468x60