Betfair si Halep iti ofera o cota de 40

Betfair si Halep iti ofera o cota de 40
Unibet_468x60

Sa nu credeti ca Betfair este numai de partea pariorilor care joaca numai pe fotbal. Betfair are grije si de pariorii pentru care alte sporturi sunt prioritare. Spre exemplu pasionatii de pariurile pe tenis care nu detin cont la Betfair sunt invitati printr-o promotie exclusiva sa devina membrii.

Betfair ofera o cota de 40 pentru ca Halep sa invinga in faza 1/64 de la Australian Open pe Kanepi. Multi pariori ar crede ca o asemenea cota nu este reala, dar noi va spunem ca este cat se poate de adevarat. Nu este prima data cand promovam asemenea cote si nu va fi nici ultima data. Cine doreste sa incerce un pariu fara risc pe o cota de 40, nu trebuie decat sa-si deschida un cont de pariui sportive pe Betfair prin intermediul acestei promotii. Codul promotional ZSAN14 se va introduce pe formularul de inregistrare pentru ca supercota sa se active in oferta contului nou deschis.

Va urma efectuarea priemi depuneri in cont. In cazul promotiei de fata este suficienta suma minima de depus care este de doar 10 euro sau valuta echivalenta in care s-a deschis contul initial. Odata ce aveti soldul in cont, va trebuii sa plasati pariul pana la ora de incepere a partidei de tenis.

Related posts

Unibet_468x60