Doar un singur gol pentru o cota de 30 pe Betfair

Doar un singur gol pentru o cota de 30 pe Betfair
Unibet_468x60

Un gol la partida dintre Arsenal si Chelsea valoarea cat o cota de 30 pe Betfair. Daaa, este cat se poate de real, si usor de prins aceasta cota de 30 oferita de Betfair. Este destul de greu de crezut ca nu se va inscrie minim un gol la partida dintre cele doua echipe englezesti, asa ca va invitam sa prindeti o cota de 30 aprogoluape pe gratis.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont de pariuri sportive pe Betfair si sa pariati la peste 0.5 goluri in partida dintre Arsenal si Chelsea. Daca aveti deja un cont la aceasta casa de pariuri online, din pacate, nu veti putea beneficia de cota de 30.

Formularul de inregistrare trebuie completat exclusiv de clientii noi cu mentionarea codului promotional ZFBNHQ la rubirica speciala destinata promotiilor. Rolul sau este de a activa pe piata de goluri cota de 30 la partida dintre Arsenal si Chelsea. Dupa ce treceti de acest pas initial, este necesar sa efectuati o prima depunere in cont. La valoarea depunerii sa tineti cont de miza maxima ce se poate paria si limita minima de depus in cont.

Odata ce veti vedea un sold pozitiv in balanta voastra, nu va ramane decat sa plasati pariul din oferta pentru cota de 30 cu miza maxima asa cum este specificat in regulamentul promotiei.

Related posts

Unibet_468x60