Betfair mareste cota la 50 pentru Halep la AO

Betfair mareste cota la 50 pentru Halep la AO
Unibet_468x60

Este tot mai evident ca Simona Halep a intrat in atentia celor de la Betfair in materie de promotii. Compatrioata noastra incepe sa faca valuri inca din primele tururi ale AO si este normal sa fie in centrul atentiei. Pentru al 3-lea tur va primii o cota de 50 daca o va invinge pe Venus Williams si se va califica mai departe in drumul spre marea finala.
Pariorii care doresc sa parieze pe aceasta cota de 50 trebuie sa indeplineasca o serie de criterii de eligbilitate impuse de Betfair.

In primul rand nu trebuie sa fi detinut in trecut un cont de pariuri sportive la aceasta casa de pariuri online. Cu alte cuvinte trebuie sa fii membru nou pe Betfair pentru a beneficia de aceasta cota. Daca stii sigur ca nu ai detinut cont in trecut, pot proceda la completarea formularului de inregistrare si deschiderea unui cont nou. Codul promotional ZSAN16 va este necesar pentru a activa promotia pe meciul de tenis sustint de Simona Halep in fata americamcei Venus Willams.

Ulterior deschiderii contului se va efectua prima depunere in cont, depunere ce va trebuii sa fie echivalenta cu miza maxima ce se poate paria pe cota de 50. In cazul de fata depunerea minima acceptata de Betfair este suficienta.

Related posts

Unibet_468x60