Fortuna sarbatoreste centenarul cu 100 de premii

Fortuna sarbatoreste centenarul cu 100 de premii
Unibet_468x60

A sosit prima promotie la pariuri ce vesteste centenarul.Sincer nici noi nu credeam ca vor traii sa vedem asa ceva, dar iata ca se intampla tot la Fortuna, singura casa de pariuri online care te uimeste cu promotiile sale indiferent ca este sau nu un vanator de promotii la pariuri sportive. Vom vedea in randurile urmatoare ce presupune aceasta promotie.

Mecanisnul promotiei se bazeaza pe jocurile de slots disponibile la sectiunea de casino oferita de Fortuna. Intra mai exact pe pagina acestei promotii si vezi ce jocuri de slots se califica la premiile oferite cu ocazia centenarului. Daca te tenteaza atunci te invitam sa intrii sau sa deschizi un cont la Fortuna. Efectueaza o depunere in amele cazuri cu suma de bani necesara sa indeplinesti conditiile promotiei pentru a intra in cursa pentru cele 100 de premii puse la bataie cu aceasta ocazie. Mai mult de atat la jocurile de slots ai ocazia sa obtii si castiguri suplimentare pe masura ce faci numarul minim de rotiri necesare concurarii pentru premii.

Consulta regulamentul promotiei si afla care sunt premiile pe care le poti castiga la finalul promotiei. Profita de ocazi si poate ai sansa sa castigi unul din cele 100 de premii oferite in bani reali de catre Fortuna.

Related posts

Unibet_468x60