Fortuna ofera pariuri fara risc la cupele europene

Fortuna ofera pariuri fara risc la cupele europene
Unibet_468x60

La Fortuna vezi mai rar asa ceva, dar totusi se inampla si aici. Dupa o vreme in care acest tip de promotie nu a mai fost vazut la aceasta casa de pariuri, avem parte de o tripla serie de pariuri fara risc fiecare in cate o seara de cupe europene.

Pariorii care doresc aceste 3 pariuri gratuite, fiecare de cate 25 de lei, vor trebuii sa depuna in contul lor de Fortuna, folosind codul promotional NOULEFORTUNA pentru a se activa promotia. Cel mai mare avantaj al acetei promotii tine de faptul ca suma minima ce trebuie depusa este de doar 25 lei, la fel ca valoarea pariurilui fara risc ce-l veti primii din partea FORTUNA.

Depunerile se pot face inclusiv din agentii unde trebuie doar sa spuneti operatorului datele voastre. Apoi va trebuii sa intrati in cont si sa folositi codul promotional mai sus mentionat pentru activarea campaniei. Bonus va trebuii activat si revendicat in timp de 24 de ore de la data la care  a fost validat de catre organizator.

Vestile bune ale acestei promotii sunt ca miza minima a pariului fara risc este de la 5 lei in sus si poate ajunge la suma limita pe care un parior o poate primii pe parcursul promotiei.

Related posts

Unibet_468x60