Pe Betano ai 3 zile rotiri gratuite la orice slot

Pe Betano ai 3 zile rotiri gratuite la orice slot
Unibet_468x60

Pasionatii jocurilor de slots au toate motivele de bucurie sa se inregistreze pe Betano. Incepnad de azi si in urmatoarele 3 zile vor fi jocuri de slots la care se ofera rotiri gratuite. Nu se stie norocul de unde sare, deoarece de multe ori au fost cazul in care mari jackpoturi au fost castigate din aceste rotiri gratuite oferite jucatorilor.

Rotirile gratuite se pot castiga foarte usor si simplu. In primul rand trebuie sa detii un cont de Betano, daca nu iti faci unul rapid si efectuezi o prima depunere care sa-ti asigure suma de bani necesara pentru a indeplinii conditiile de rulaj cerute de promotie ca sa ti se crediteze contul cu rotirile gratuite.

Dupa ce a-ti citit cu atentie ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia rotirilor gratuite, va trebuii sa efectuati rulajul propriu-zis ce este necesar. Asta ar presupune sa va alegeti un joc de sltos din categoria celor de la Netent si sa jucati un minim de 200 de runde la o miza minima de 0.50 ron. Astfel facand veti fi siguri ca rotirile gratuite vor fi in contul vostru de indata ce rulajul va va fi validat de catre sistem. Nu ne ramane decat sa va uram spor la castig!

Related posts

Unibet_468x60