Plasarea pariurilor sigure live la exchange

Unibet_468x60

Am o strategie simpla, dar foarte eficienta

Eu pariez in principal numai la schimburile de pariuri in care

  1. a) obtineti cote mai bune decat la casele de pariuri traditionale (in 90% din cazuri) si dvs.
  2. b) poate sa construiasca pariuri precise prin fluctuatiile semnificative ale cotelor

Cotele de fluctuatie sunt principala baza a strategiei mele. Un prerequisite este ca pariul este oferit in joc (live) si ca puteti urmari si meciul in direct. O alta conditie este ca este un meci in care a fost inscris exact un (1) gol, ceea ce inseamna ca scorul actual este 1-0 sau 0-1. Ar fi bine daca la momentul favorit va conduce.

Cand urmariti meciul, cu putin timp inainte de reprize, adesea vedeti ca nu va mai fi marcat nici un gol inainte de pauza. Sigur ca acest lucru se poate intampla in orice moment, dar observatiile mele au aratat ca in ultimele minute ambele echipe incearca adesea sa “intre in cabina” fara a-si da un gol.

Apoi mergeti la bursa de pariuri si inapoi sub 2.5 goluri.

In mod ideal, acest lucru ar trebui facut in aproximativ 40 minute de meci. Cotele sunt adesea destul de mari – de ex. 2.60 in ultimul meu pariu pe AC Milan – Lecce cand scorul a fost 1-0 in min. 40′ . Acum stai putin timp si continuati sa vizionati jocul. In cazul meu, ambele echipe au incercat intr-adevar sa intre in repriza fara sa-si dea un gol.

In ultimile minute inainte de fluierul de jumatate de norma si dupa jumatate de timp piata de peste sau sub modificari destul de mult. Pentru a ramane cu exemplul meu: cotele au scazut de la 2.60 la 2.24 – o situatie perfecta pentru un bet sigur!

Acum, DUMNEZEU “sub 2,5 goluri”, ceea ce inseamna ca pariati impotriva acestuia, ceea ce inseamna ca veti avea un profit clar in ambele rezultate posibile. Fiecare parior viseaza la astfel de situatii.

Profiturile nu sunt atat de mici cum credeti. In “timpul de proba” al acestui sistem de pariuri am inceput sa ma sprijin cu doar 4 lire, dar apoi mi-am marit mizele.

Eu determin suma care trebuie stabilita pentru a obtine acelasi profit in ambele rezultate posibile. In exemplul meu cu AC Milan verde £ 0,70 a stat pe ambele parti.

In acest fel – cu un miza de 4 £ beneficiati cu siguranta de la 0,70 £ la 1 £. Aceasta este de 20% din miza – care este extrem de mare. In mod logic, cu mize mai mari creste si profitul net definit.

Related posts

Unibet_468x60