Strategie de pariere contra scorurilor corecte albe

Strategie de pariere contra scorurilor corecte albe
Unibet_468x60

Aici este sistemul meu:

Scor corect 0-0: Se intampla foarte rar cu echipe cu atacuri de suflare, cum ar fi Real Madrid, Barcelona, Juventus, Inter, Milano, Arsenal, Man Utd, Chelsea etc.

Aceste echipe rareori isi termina jocurile cu 0-0, indiferent daca trag, pierd sau castiga. Deci, am cautat indeaproape acest tip de pariu.

La Betfair este posibil

1) inapoi 1 sau mai multe goluri pentru a se intampla intr-un joc cu cote intotdeauna in jurul valorii de 1.05, sau

2) scorul corect a fost de 0-0 la cota intotdeauna in jurul valorii de 12.

Cele doua de mai sus sunt practic aceleasi. Problema opțiunii 1 este profitul mic pe care il primesti, iar cu opțiunea 2 este o raspundere imensa pe care o suferi daca jocul ar termina cu adevarat 0-0.

Saptamana trecuta am facut cateva statistici de aproximativ 200 de meciuri alese la intamplare dintr-un site de scoruri si practic am inclus toate meciurile (chiar si acolo unde echipele japoneze etc.). Dragul 0-0 sa intamplat de 16 ori decat cei 200 de jocuri, deci o rata foarte buna de 92%. Cred ca daca sunteți mai selectiv, acest lucru poate creste cu usurința pana la 95% -98%. Cand am evaluat scorurile 0-0, majoritatea remizelor 0-0 au fost echipe mai mici de diviziune necunoscute.

Cand am luat o miza inițiala de 5 £ si am urmat un plan de baza de baza cu cote la un nivel de 11, dupa 200 de meciuri, banca de pariuri a ajuns la 582 £! Ce profit frumos.

Problema cu acest sistem este ca raspunderea este atat de ridicata daca nu esti ghinionist sa faci un meci de 0-0 chiar si cu echipe de calitate ridicate.

Doar ultima saptamana am inceput acest sistem cu bani reali si pariu pe Man Utd, Arsenal, Real Madrid, Roma si Barcelona, iar jocurile lor au avut multe goluri, asa ca am castigat pariul.

Related posts

Unibet_468x60