Plaseaza un pariu pe Unibet si in caz de penalty ai miza asigurata

Plaseaza un pariu pe Unibet si in caz de penalty ai miza asigurata
Unibet_468x60

Penalty-urile au doborat multe bilete de pariuri de fiecare data, evident daca joci in locul nepotrivit. Sfatul nostru este sa vii acum la Unibet si in caz de penalty ce iti strica biletul ai miza returnata. Wow ce poate fi mai bine decat atat! Iti spunem noi, poti plasa pariuri de pe piete speciale unde nici nu te gandesti ca poti paria si sa fii asigurat ca daca unul este sucit, tot e bine ca iti recuperezi miza.

Aceasta promotie este valabila in aceasta perioada in fiecare final de saptamana pe ligile specificate in promotie.Daca doresti sa participi ai nevoie de un cont de pariuri la Unibet si fie il detii si te autentifici, fie iti deschizi unul nou in doar cateva minute si apoi te apuci de treaba.

Pariurile din promotie trebuie sa fie plasate pre-meci si sa respecte conditiile de miza si cota specificate in regulament. Apoi tie, in calitate de jucator nu-ti ramane decat sa urmaresti evenimentele selectate si sa vezi daca esti castigator pe deplin sau te bucuri ca Unibet iti mai da o sansa in caz de penalty si-ti returneaza miza in cont s-o mai poti paria odata fie in promotie fie la un alt tip de pariu preferat de tine.

Related posts

Unibet_468x60