Meciul live la Unibet iti aduce 25% profit

Meciul live la Unibet iti aduce 25% profit
Unibet_468x60

Cum ar fi sa ai un profit suplimentar de 25% la un pariu live. Iti spunem noi: ar fi minutat pentru ca acum ai un astfel de meci in fiecare saptamana la Unibet. De data aceasta meciul live este cel dintre Valencia si Barcelona unde orice pariu live plasat iti aduce un profit suplimentar de 25%.

Pariul live nu se face asa oricum, ci poti viziona in acelasi timp si partida pe Unibet TV. Tot ce iti trebuie sa participi la aceasta promotie este un cont de pariuri sportive deschis pe Unibet. Daca detii unul doar optezi din promotie pentru autentificare si plasare pariu cand este momentul partidei. Daca nu, iti poti face un cont in doar 5 minute si iti ramane doar sa faci depunerea minima si sa atepti ora inceperii meciului pentru a plasa pariul live.

Avantajul acestui pariu live cu crestere de profit este ca se poate lua in combinatie si cu alte partide live, dar el trebuie sa aiba cota minima de 1.40. Castigul suplimentar la profit pe un bilet live multiplu este de pana la 5000 ron in sume bonus.

Cu alte cuvinte poti castiga pana la 5000 ron cu pariul live al saptamanii la Unibet, banii fiind in balanta bonus si necesitand sa fie rulati pentru a trece in balanta principala.

Related posts

Unibet_468x60