Sisteme de pariere pe cursele de cai

Sisteme de pariere pe cursele de cai
Unibet_468x60

Una dintre cele mai bune modalitati de a va ajuta sa va grabiti mai mult in pariurile sportive este urmand unele sisteme de pariuri. Acestea sunt planuri pe care le puteti urma pentru a va ajuta sa minimalizati riscurile, sa cresteti o anumita valoare si sa va ajutati sa va gestionati banii, desigur. In cele din urma, la sfarsitul zilei, cautati o modalitate de a bate casele de pariuri si pariorii au venit cu strategii de pariuri si sisteme de pariuri pentru a face exact acest lucru. Acestea sunt lucruri minunate pentru a lucra in afara, de asemenea, deoarece le puteti studia, sa le adapteze si chiar sa vina cu dvs.

Exista atat de multe sisteme de pariuri sportive si, la fel cum puteti si pentru fotbal, puteti obtine o strategie buna de pariere cu cai sau o strategie de pariere pe tenis daca oricare dintre acestea este sportul preferat. Mentinerea optiunilor dvs. este foarte valoroasa in pariurile sportive, deoarece daca va inchideti, puteti pierde cateva oportunitati mari. Aici ne uitam la unele dintre strategiile de top pentru alte sporturi in afara de fotbal.

Strategii si sisteme de pariere pentru curse de cai

Unul dintre sistemele de pariuri de curse de top este Dutching. Stiti termenul, sunteti la un restaurant si mergeti “olandez”, ceea ce inseamna ca ati impartit factura. Acelasi tip de principal poate fi aplicat si pentru pariurile cu cai. Selectati o cursa si din acea cursa alegeti doi dintre cei mai puternici concurenti care se indreapta cu cote decente. Puteti apoi calcula probabilitatea implicita a fiecarui alergator, de exemplu un cal de 3/1 va avea o probabilitate de 25% sanse de castig. O lovitura de 11/1 are in jur de 8% sanse de castig. Daca pariati cu 10 £, in loc sa puneti totul pe o singura data, impartiti miza cu o miza mai mare care merge pe alergatorul cu preturi mai scurte, apoi restul pe optiunea mai mare la pret. Cu echilibrul corect in joc, trageti pentru acelasi profit intorcandu-se din ambele rezultate. De asemenea, puteti explora stadiul statistic ca o strategie de pariere cu cai sau puteti merge in sprijinul favoritului batut ca sistem de curse de cai.

Related posts

Unibet_468x60