Turneul campionilor la tenis iti aduce 50 ron pe Betfair

Turneul campionilor la tenis iti aduce 50 ron pe Betfair
Unibet_468x60

Tenisul este un sport frumos si foarte interesnat cand sunt pariuri sportive la mijloc. Nu de multe ori pasionatii de tenis se apuca si de pariuri sportive pe aceasta disciplina. Un loc bun unde isi pot testa cunostintele despre jucatorii preferati este Betfair, mai ales ca in prezent are si o promotie in care veti primii si un bonus de 50 ron pentru pariuri. Tot secretul este sa intrati in contul de betfair si sa plasati un pariu pe tenis in valoare de 100 ron, iar contul va fi creditat cu un bonus de 50 ron de indata ce pariul plasat de voi este validat in sistem. Asa sunteti sigur ca a-ti castigat cel putin jumatate din miza inapoi indiferent ce se va intampla cu pariul vostru.

Chiar daca nu aveti cont de pariuri sportive pe Betfair, va puteti deschide unul cu acest prilej al primirii acestui bonus in valoare de 50 ron. Spre deosebire de jucatorii deja existenti veti avea de parcurs suplimentar procesul de inregistrare si validare al datelor personale pentru a beneficia de toate functionalitatile contului.

Va urma apoi efectuarea primei depuneri ce trebuie sa fie in concordanta cu miza maxima admisa in promotie. Pariul plasat pentru bonus trebuie sa fie pe cote de minim 1.50 pentru a fi validat si a va oferii bonusul.

Related posts

Unibet_468x60