Fortuna a pregatit deja premiile si promotiile de Craciun

Fortuna a pregatit deja premiile si promotiile de Craciun
Unibet_468x60

Fortuna este prima casa de pariuri online care pregateste premiile si promotii de Craciun. Incepand din data de 9 noiembrie si pana pe data de 23 decembrie vei putea sa inregistrezi biletele plasate de tine in promotia Nationala Inspiratilor.

Mai exact aceasta promotie este de fapt o tombola la care pariorii isi incriu biletele pariate in agentiile Fortuna pe site, in locatiile fortuna sau prin SMS, intr-o tragere la sorti cu foarte multe premii ce se acorda participantilor, marele premiu fiind un Automobil marca TESLA. Pe langa acest automobil vor mai fi oferite multe alte premii interesante participantilor, cum ar fi 11 scutere si 99 de trotinete electrice.

Sfatul nostru pentru participantii la aceasta promotie este sa citeasca foarte atenti ce tipuri de bilete pariate intra in competitie, precum si modalitatea concreta cum se face inscrierea acestora pentru a fi validate imediat dupa inregistrare. Cel mai facil isi pot inregistra biletele jucatorii care detin si cont online la Fortuna intrucat nu mai este nevoie sa introduca datele personale de fiecare data cand adauga cel putin un bilet pentru tombola.

Pentru ca se vor extrage serii de bilete introduse in concurs, este foarte important sa pastrati toate biletele introdusde, cel putin pana la momentul afisarii oficiale a castigatorilor finali.

Related posts

Unibet_468x60