Unibet ofera un jackpot urias la US OPEN

Unibet ofera un jackpot urias la US OPEN
Unibet_468x60

Tensiul si jackpoturile oferite de Unibet se imbina de minune in acest sezon de US OPEN. Jackpot-urile se ofera zilnic de Unibet prin tragere la sorti. Participarea este foarte simpla si este deschisa tuturor pariorilor. Mai facil au acces la aceasta promotie jucatorii care au deja cont pe Unibet, insa si pariorii noi se pot alatura promotiei cu jackpot-uri zilnice oferite de Unibet, prin deschiderea unui cont de pariuri sportive si urmarea pasilor initiali de verificare si depunere in  cont pentru a avea fonduri sa parieze in campania cu tragere la sorti.

La aceasta promotie, Unibet ofera zilnic cate un jackpot de 25.000 ron ce se imparte in mod aleator la 5 pariori ce au plasat pariuri la US OPEN in conformitate cu termenii si conditiile promotiei de fata. In ziua finalei de la masculin jackpotul se dubleaza la 50.ooo ron.

Pariurile plasate in cadrul acestei promotii trebuie sa aiba o miza minima de 25 ron, ne fiind nevoie de o cota minima, doar sa respecte celelalte conditii din regulamentul de participare.

Pentru binele tuturor pariorilor acesta promotie este deschisa zilnic pe perioada de desfasurare a US OPEN, iar tragerea la sorti pentru sumele din jackpot se efectueaza la fiecare 30 minute dupa incheierea partidelor de tenis.

Related posts

Unibet_468x60