Ai parte de rotiri gratuite fara rulaj la Unibet

Ai parte de rotiri gratuite fara rulaj la Unibet
Unibet_468x60

Unibet se tine mare si la sectiunea casino. In acest final de saptamana ai parte de rotiri gratuite care iti pot aduce banii cash fara sa fie nevoie de un rulaj prealabil. Promotia va tine pana dumininca seara la ora 23:59, iar cei care doresc sa se incrie la ea, vor trebuii sa opteze pentru aceasta direct de pe pagina de promovare. Promotia se intinde pe mai multe zile fiind desfasurata pe mai multe turnee cu perioade. In total sunt 6 turnee fiecare avand cate un joc de slots diferit ce trebuie jucat de catre participanti.

Fiecare turneu are la final cate un clasament general ce se stabileste in functie de castigul egalizat dupa numarul de runde decis prin regulament. Dupa ce fiecare jucator va juca rundele care se iau in calcul se va intocmii clasamentul general, iar primii 300 de jucatori clasati vor primii rotirile gratuite la care castigurile nu vor avea nevoie de rulaj.

in ceea ce priveste participarea, nu sunt conditii sa fii deja client, poti fi chiar cu un cont nou pe Unibet. Apoi va trebuii sa citesti regulamentul promotiei si sa vezi ce mize trebuie sa folosesti la jocurile din turneu si dupa caz vei face si depunere de fonduri daca este necesar.

Related posts

Unibet_468x60