Ai un freebet de 25 ron pe Betfair la Australian Open

Ai un freebet de 25 ron pe Betfair la Australian Open
Unibet_468x60

Pe Betfair a inceput sa curga cu freebeturi in acest inceput de an. De data aceasta oferta de freebet se adreseaza pariorilor care deja detin un cont de pariuri sportive la aceasta casa de pariuri online si nu mai pot beneficia de o oferta intiala si un pachet de bun venit.

Daca Australian Open se intinde pe parcursul a doua saptamani, ar fi si pacat sa nu se parieze pe meciurile de tenis si in acelasi timp sa se primeasca si bani bonus pentru pariurile plasate. Asadar, daca detii un cont de Betfair si il poti alimenta cu o suma de minim 75 ron pe care sa-i poti paria pe partidele de tenis de la Australian Open ai toate sansele sa primesti si un freebet in valoare de 25 ron din partea Betfair indiferent ce se va intampla cu pariurile plasate de tine initial.

Odata ce aveti contul alimentat cu suma mai sus precizata, nu trebuie decat sa gasiti meciurile din oferta care va tenteaza sa le pariati si apoi sa plasati pariuri in valoare de 75 ron. Va trebuii sa fiti totusi atenti la cota minima a pariurilor plasata pentru ca nu vor fi validate in promotie daca este mai mica de 1.50.

Related posts

Unibet_468x60