Betfair te invita la pariu pe cota 35 la victoria Barcelonei

Betfair te invita la pariu pe cota 35 la victoria Barcelonei
Unibet_468x60

Iar avem parte de o cota astromonica din partea Betfair pentru victoria Barcelonei. De data aceasta cota este de 35 si se ofera la victoria importiva celor de la Eibar. Conditia de participare la promotie este deschiderea unui cont nou de pariuri sportive la aceasta casa online. Cont nou inseamna automat client nou, cu alte cuvinte este vorba de o promotie ce se adreseaza in mod exclusiv clientilor noi.

Doritorii unei cote marite si a unui cont nou cu beneficii si bonusuri extraordinare sunt invitati sa-si deschida cont de pariuri sportive pe Betfair. Pe formularul de inregsitrare va trebuii mentionat codul promotional ZFBNHO, cod ce va activa pe contul nou deschis cota de 35 la victoria Barcelonei. Pana sa ajungeti la plasarea efectiva a pariului, va trebuii sa va verificati contul si sa efectuati o depunere initiala, cel putin egala cu miza recomandata a se paria pe cota marita oferita de Betfair.

In cazul de fata miza este mai mica de suma minima de depus si, in consecinta va trebuii sa depuneti doar 10 euro sau echivalentul valutei in care a-ti deschis contul. Dupa efectuarea depunerii puteti merge in oferta la partida Barcelonei sa plasati pariul asa cum este specificat in oferta.

Va dorim mult succes!

Related posts

Unibet_468x60