Cand se impune sa folosesti o strategie de pariere pe goluri

Cand se impune sa folosesti o strategie de pariere pe goluri
Unibet_468x60

Strategia mea se bazeaza pe golurile marcate de echipe. Eu joc mai mult fotbal si uneori baschet. Mi-am dat seama dupa mult timp de a pierde bani care este foarte greu sa alegi castigatorii. In schimb, golurile (in fotbal) vin intotdeauna foarte des, pentru echipa ta preferata sau impotriva echipei tale preferate. Este doar un fapt.

Strategia mea. Asa cum am spus, am observat ca multe goluri sunt inscrise in jocurile de fotbal, chiar si echipele care nu au reusit sa scada, scor foarte des. Prefer sa pariez pe goluri, deoarece oamenii comit greseli de multe ori si obiectivele vin imediat dupa greselile defensive. Golurile sunt marcate chiar si in minutul 90 si ati putea castiga in ultimul minut cu putin noroc. Am nevoie de cel putin 2 goluri marcate pentru a castiga.

Simplu ca asta. Acum joc peste 1.5 goluri la cote scazute, dar cel putin castig majoritatea timpului.

Pentru ca aceasta strategie sa functioneze, am o serie de cote acceptate: 1.2 ~ 1.35. Cotele mai mici decat 1,20 sunt excluse in mod automat, deoarece riscul este prea mare pentru o plata mica. Am observat ca cotele devin mai mari, de exemplu peste 1.35, sansele de a castiga foarte mult pentru ca exista informatii pe care le lipsesc cu siguranta.

Bineinteles ca vreau cat mai mari cote, dar pentru strategia mea 1.35 este maxima ciudata.

Gestionarea banilor: miza plata, fiecare pariu este de 5% din banca mea.

Acum selectia jocurilor:

A. In primul rand, aleg ligi unde sunt inscrise multe goluri, de exemplu Olanda, divizia 1,2 Austria a doua liga sau Liga Japoneza.

In general, am ales ligi unde cotele pentru peste 2.5 goluri marcate sunt destul de bune si inca sunt marcate mai mult de 50% din jocuri cel putin 3 goluri. Acest lucru imi spune ca acest campionat este deschis.

B. In fiecare liga exista echipe defensive si echipe ofensive. Ma uit la statistici si gasesc echipe care au cel putin 80% dintre jocuri terminand cu cel putin 2 goluri marcate. Este de preferat ca ambele echipe sa aiba cel putin 80% din jocuri terminand cu cel putin 2 goluri marcate. De obicei, aleg echipe de mese de mijloc care au putin de jucat. Nu-mi place sa pariez pe derby.

C. Incerc sa gasesc informatii despre echipe, dar pentru mine acest lucru nu este prea important pentru ca ma uit la televizor sau pe internet majoritatea jocurilor pe care le joc. Intr-o zi buna am ales 4-5 jocuri pentru a paria pe aceasta strategie. D. Odata ce primesc lista de pariuri pentru ziua de astazi, nu ma grabesc sa pun pariurile mele. Eu folosesc un bookmaker care are multe jocuri disponibile pentru pariuri live. Caut daca un joc al meu este disponibil pentru pariurile live. Daca prefer sa astept 10 minute dupa inceperea jocului, pun pariul meu. Am observat ca, cu acest mic truc, am cote mai bune. Daca s-ar fi spus cotele 1.2 inainte de inceperea jocului, dupa 10 minute de joc, am obtinut cateva puncte mai mult.

Fiecare punct este important.

Prin aceasta strategie am o rata de succes de 85% si eu sunt in profit. Profitul nu este niciodata aproape 100%, dar cel putin este o strategie castigatoare. Prefer profit mai mic, dar constant.

Related posts

Unibet_468x60