La Unibet beneficiezi de cote speciale la pariuri

La Unibet beneficiezi de cote speciale la pariuri
Unibet_468x60

Unibet ramane singura casa de pariuri online legala la noi care iti ofera cele mai bune cote indiferent de ce sport pariezi. In zilele urmatoare va avea loc lupta de revenire in circuit a lui Connor McGregor si aceasta va fi in fata unui dintre rivalii sai din toate timpurile. Pentru aceasta partida de revenire, Unibet a marit cotele pentru pariule plasate pe Mc Gregor in mod special pe piete de handicap. Astfel cota ca McGregos sa invinga la diferenta este undeva in jurul valorii de 2.75.

Daca esti pasionat de acest sport si ai cunostinte suficiente, si crezi cu tarie in revenirea lui Mc Gregor, te invitam pe Unibet sa plasezi un pariu in acest sens la cotele marite din oferta. Participarea o poti face si daca nu detii un cont de pariuri pe Unibet, deoarece in doar cateva minute poti completa formularul de inregsitrare si vei avea acces, Va trebuii sa efectuezi si o depunere pentru a avea fonduri suficiente sa plasezi pariul. Miza maxima pe care o poti plasa pe Mc Gregor este de 125 ron.

Vestea buna este ca la castigarea cotei suma de bani se poate retrage, ne fiind din categoria celor bonus pentru a fi nevoit sa faci rulaj.

Related posts

Unibet_468x60