Tot Barcelona la o cota de 35 si tot pe Betfair

Tot Barcelona la o cota de 35 si tot pe Betfair
Unibet_468x60

Daca nu poti prinde cota de 35 pe Barcelona din partida cu Leganes, nu-i nicio problema intrucat Betfair iti mai da o cota de 35 la victoria Barcelonei, dar in partida cu Bilbao de data aceasta. Mecanizmul acestei promotii este similar tuturor promotiilor marca Betfair, insa il vom reamintii pentru toti pariorii care inca nu-l cunosc.

In primul rand cotele marite se ofera pariorilor ce-si deschid cont nou de pariuri sportive pe Betfair. Pentru promotia de fata deschiderea de cont va trebuii sa includa codul promotional ZFBNFV in mod obligatoriu, altfel nu va fi valabila cota de 35 la victoria Barcelonei.

Urmatorul pas se va concretiza prin efectuarea primei depuneri in concordanta cu cerintele din regulamentul de participare la promotie. Apoi se va trece la plasarea pariului efectiv dupa ce acesta este indentificat in oferta de pariere Betfair.

Miza maxima este recomandata a fi plasata de parior pentru a obtine maxim de castig. Sumele plasate peste miza se iau in calcul doar la cota normala. Eventualul castig al pariului plasat va aduce miza returnata sub forma de cash in cont, iar diferenta de castig sub forma de bonus. Suma bonus castigata se va transforma in bani reali dupa ce trece de conditiile de rulaj impus de Betfair.

Related posts

Unibet_468x60